[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Friday, 31-Oct-2008 18:18 Email | Share | | Bookmark
Siti Faridah : Open House

 










Pada 18 Oktober 2008 nan lalu saya & famili telah ke rumah terbuka Siti Faridah.
Ramai keluarga CT,sahabat handai dan saudara mara datang pada hari itu. (Gambar tetamu yg datang tiada sebab saya mula mengambil gambar setelah ramai yg telah pulang. Maaf ye CT, sebenarnya abg meor malu nak keluar kamera masa mula2 datang tu )
Maka inilah saja gambar2 yg sempat saya rakamkan. Terima kasih CT & family kerana telah sudi menjemput abg meor & family ke rumah terbuka CT.

----------------------------
--------------

Terima kasih PUTERI NORASHIKIN kerana telah jadi orang pertama singgah dan meninggalkan jejak (komen) untuk entry kali ini. Jom kita singgah di http://puteri-asyikin.fotopages.com/ pula

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mencari fotografer di saat akhir boleh membawa kepada kekesalan kerana mungkin fotografer telah penuh tempahan, maka kenangan terindah tidak dapat diabadikan. Oleh itu kepada yg inginkan khidmat fotografi jangan lengah2 lagi ..
hubungilah saya Meorjay di talian 012-6713876
atau emailkan request ke meorjay65@yahoo.com
dan boleh juga minta saya hubungi anda dengan memberikan nombor contact kat bawah ini.
Perlukan mak andam? Hubungi Ziela 017-2918278


Thursday, 23-Oct-2008 14:07 Email | Share | | Bookmark
Potluck Raya Pencala Fotopages : Sesi Fotografi

 

















Di malam Potluck Raya Pencala Fotopages itu telah diadakan sesi fotografi. Inilah di antara yg dapat saya edit dan upload untuk tatapan anda semua. Jom layan


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------
--------------------

Terima kasih WATIE kerana telah jadi orang pertama singgah dan meninggalkan jejak (komen) untuk entry kali ini. Jom kita singgah di http://shahwatie.fotopages.com/ pula

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mencari fotografer di saat akhir boleh membawa kepada kekesalan kerana mungkin fotografer telah penuh tempahan, maka kenangan terindah tidak dapat diabadikan. Oleh itu kepada yg inginkan khidmat fotografi jangan lengah2 lagi ..
hubungilah saya Meorjay di talian 012-6713876
atau emailkan request ke meorjay65@yahoo.com
dan boleh juga minta saya hubungi anda dengan memberikan nombor contact kat bawah ini.
Perlukan mak andam? Hubungi Ziela 017-2918278



Sunday, 19-Oct-2008 09:20 Email | Share | | Bookmark
Potluck Raya Pencala Fotopages Pada 17 Oktober 2008

 
Group photo

Pembukaan majlis PotLuck

Inilah di antara juadah makanan yg telah di bawa dan yang sempat dirakamkan




Ketika mendengar saudara khairul berucap






Pada hari Jumaat 17 Oktober 2008 mulai jam 8.00 malam Pencala Fotopages telah mengadakan PotLuck Raya buat kali kedua.
Majlis yang simple tapi cukup meriah telah disertai ramai warga Fotopages. Masing2 telah membawa pelbagai juadah makanan. Beberapa acara telah diadakan seperti bacaan doa oleh saudara Janaluddin, penerangan mengenai Pencala Fotopages dan ahli-ahlinya oleh Kharul Nizam , photo talk oleh Sifoo Zahrul dan sessi fotografi yang dikendalikan oleh saya sendiri. Acara majlis dikendalikan oleh Auntie Zain.

Tujuan Potluck adalah untuk merapatkan lagi hubungan silaturrahim sesama warga Fotopages. Insya-Allah PotLuck Raya akan menjadi acara tahunan dan akan dikemaskini dan diperbaiki lagi agar menjadi lebih baik dari tahun ke tahun. Adalah diharapkan agar PotLuck Raya yang akan datang akan disertai lebih ramai lagi warga Fotopages. Antara mereka yang hadir adalah :

01) Krull (tuan tanah) - minuman, mee hoon, peralatan dapur, tukang masak.
02) Ajam - nugget, buah-buahan.
03) Meor & famili- cekodok terembau.
04) Jana - sponsor sewa kerusi meja, kenderaan rasmi, tahu sumbat.
05) Farid - nasik lemak, khemah mini.
06) Wann & family - kek mini
07) Hanty - tempah kueh bakar
08) Eayda - kuih karipap dan pulut salut
09) Ard - kuih keria dan dadeh
10) CD - ayam goreng
11) Saari & famili
12) Zahrul & famili - roti jala & kuah kari
13) Mama Ilham (Jue) & famili - agar2 dan kuih-muih
14) Kak Jijah & anak2
15) Juhalens & famili - trifle
16) nizam@sickshutter - kek coklat
17) Cak Cicadology
18) Azue & famili - nasi impit & kuah kacang
19) Watie & suami - rendang daging
20) Atok (Fendi)
21) Anep
22) Nurul & famili
23) Wawa - brownies
24) Fareez
25) Is Kayu Ara
27) Yatt & famili - nasi goreng
28) Cik Ecah
29) Incik FarEast
30) Incik Bob
31) Ciklinn & famili

----------------------------
--------------------
Terima kasih Baayah kerana telah jadi orang pertama singgah dan meninggalkan jejak (komen) untuk entry kali ini. Jom kita singgah di http://kimiein.fotopages.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Mencari fotografer di saat akhir boleh membawa kekesalan
kerana mungkin fotografer telah penuh tempahan
Kepada yg inginkan khidmat fotografi jangan lengah2 lagi ..
hubungilah saya Meorjay di talian 012-6713876
atau emailkan request ke meorjay65@yahoo.com
Perlukan mak andam? Hubungi Ziela 017-2918278



Monday, 13-Oct-2008 13:13 Email | Share | | Bookmark
Majlis Rumah Terbuka Watie & Arin

Watie, Arin, Meorjay, Meor Faisal dan Siti Samiah













Pada hari Sabtu 11 hb Oktober 2008 di alamat No. 274, Jalan H5, Taman Melawati telah diadakan majlis rumah terbuka di rumah Watie & Arin
Majlis bermula dari jam 2.00 hingga 7.00 petang. Ramai tetamu yang hadir walaupun di hari berkenaan jalanraya sesak teruk. Saya tak ketinggalan menempuh jalan jem untuk ke rumah Watie & Arin dan begitu juga ketika pulang. Di antara tetamu yg hadir adalah Intan Suraya & family, Nurul Fauzana & family, Syakir Zainol & family dan Azueriena & family. Selepas saya balik Sinchan & family dan Wawa & family pula tiba. Tak dapatlah saya berjumpa mereka. Apapun saya & family memang seronok di rumah Watie. Bukan saja dapat makan makanan yg sedap2 belaka, malah dapat bermesra bukan saja dengan tuan rumah, tapi juga dengan sahabat2 fotopages yg sebelum ini belum pernah berjumpa. Terima kasih Watie & Arin kerana sudi mengundang saya & family. Tahun depan buat lagi ye


----------------------------

Terima kasih CT - Sitione kerana telah jadi orang pertama singgah dan meninggalkan jejak (komen) untuk entry kali ini. Jom kita serbu fp CT di http://sitione.fotopages.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Mencari fotografer di saat akhir boleh membawa kekesalan
kerana mungkin fotografer telah penuh tempahan
Kepada yg inginkan khidmat fotografi jangan lengah2 lagi ..
hubungilah saya Meorjay di talian 012-6713876
atau emailkan request ke meorjay65@yahoo.com
Perlukan mak andam? Hubungi Ziela 017-2918278


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

PotLuck Raya Bersama Pencala Fotopages

Pencala Fotopages akan mengadakan Potluck Raya di perkarangan rumah Krull - Khairul Nizam pada 17/10/08 (Jumaat).
Waktunya adalah dari jam 8.00 hingga 12.00 tengah malam. Anda yang berkesempatan adalah dijemput sama memeriahkan Potluck Raya berkenaan. Maklumat lanjut sila ke Pencala Fotopages


Tuesday, 7-Oct-2008 15:54 Email | Share | | Bookmark
Raya : Rumah Terbuka Famili Yatie

 













Hari raya pertama seperti tahun2 yg sudah saya beraya di rumah mertua dan rumah2 berdekatan.
Hari raya kedua beraya di rumah mak di Taman Seri Rambai, Banting, Selangor serta rumah2 berdekatan juga. Hari raya ketiga beraya (rumah terbuka) di rumah kakak ipar di Kelana Jaya.
Hari raya keempat paling istimewa, beraya di rumah terbuka famili Yatie di Bandar Tun Hussein Onn, Cheras. Terima kasih Yatie & famili kerana telah sudi menjemput saya & famili datang. Sesungguhnya saya dengan Yatie & famili dah macam famili sendiri. Yatie & famili ni cukup ramah tamah serta baik sekali. Semoga Allah saja yg membalas segala kebaikan yg diberi. Di atas ini adalah di antara gambar2 di rumah terbuka famili Yatie yg sempat saya edit dan upload. Sebenarnya banyak lagi gambar2 yg saya shots, tapi rasanya cukuplah dengan gambar2 yg di atas


----------------------- --------------------

Terima kasih Sulaiman Akhlaken a.k.a. Faizin kerana telah menjadi orang pertama yg memberi komen untuk entri kali ini. Sokongan yang diberi sangat2 saya hargai





Hehe raya..raya jugak. Kerjaya harus jalan terus, betul tak?
Kepada yg inginkan khidmat fotografi jangan segan2 ..
hubungilah saya Meorjay di talian 012-6713876
atau emailkan request ke meorjay65@yahoo.com
Perlukan mak andam? Hubungi Ziela 017-2918278


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net