[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 9-Dec-2008 06:05 Email | Share | | Bookmark
Nurul & Azhar

 











Pengantin : Nurul Fathiyah & Azhar
Tarikh : 31 Oktober - 1 November 2008
Lokasi : Kg Pandamar, Kelang
Fotografer : Meor Jalaluddin (Meorjay)



Saturday, 22-Nov-2008 11:17 Email | Share | | Bookmark
Baby Photoshots : Ain

 












Baru-baru ini saya berkesempatan lagi mengambil gambar baby. Kali ini baby kepada pasangan
bahagia Ina & Anuar. Ina dan Anuar ni masa mereka nak kawin dulu ingin mendapatkan khidmat
fotografi dari saya, tapi mereka terlambat membuat tempahan kerana saya terlebih dahulu telah ditempah oleh pengantin yg lain. Apapun saya bersyukur, dapat juga menyumbangkan khidmat
fotografi untuk mereka. Baby mereka yg comel ni namanya Nur Ain Zulaikha. Jom layan

----------------------------
------------------

Terima kasih Yatie kerana telah jadi orang pertama singgah dan meninggalkan jejak (komen) untuk entry kali ini. Jom kita singgah di http://norezy.fotopages.com/ pula


[size=14]Mencari fotografer di saat akhir boleh membawa kepada kekesalan kerana mungkin fotografer telah penuh tempahan, maka kenangan terindah tidak dapat diabadikan. Oleh itu kepada yg inginkan khidmat fotografi jangan lengah2 lagi ..
hubungilah saya Meorjay di talian 012-6713876
atau emailkan request ke meorjay65@yahoo.com
dan boleh juga minta saya hubungi anda dengan memberikan nombor contact kat bawah ini.
Perlukan mak andam? Hubungi Ziela 017-2918278


Tuesday, 18-Nov-2008 15:02 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Rusdi Ramli & Sharon Paul

 









Pada 16 November 2008 adalah saat terindah buat Hero filem Melayu kita Rusdi Ramli kerana telah bertemu jodoh dengan pasangan tercinta Sharon Ann Paul. Saya berkesempatan mengabadikan detik perkahwinan mereka berdua. Ramai tetamu yg datang termasuk para artis. Gambar2 di atas ini adalah sebahagian dari para tetamu dan artis yg dapat saya paparkan.

----------------------------
----------------------------

Terima kasih Zai Kulim kerana telah jadi orang pertama singgah dan meninggalkan jejak (komen) untuk entry kali ini. Jom kita singgah di http://zbintim.fotopages.com/ pula

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mencari fotografer di saat akhir boleh membawa kepada kekesalan kerana mungkin fotografer telah penuh tempahan, maka kenangan terindah tidak dapat diabadikan. Oleh itu kepada yg inginkan khidmat fotografi jangan lengah2 lagi ..
hubungilah saya Meorjay di talian 012-6713876
atau emailkan request ke meorjay65@yahoo.com
dan boleh juga minta saya hubungi anda dengan memberikan nombor contact kat bawah ini.
Perlukan mak andam? Hubungi Ziela 017-2918278




Friday, 14-Nov-2008 15:07 Email | Share | | Bookmark
Mencari Ilham

 


Takkan sekeping saja?
Kenapa sekeping je?
Alahai .. upload la lagi ..
Sebenarnya daku sedang dihambat kebizian
Gambar ni pun cilok dari sahabatku Jana
Ada kesempatan nanti akan kuteruskan ber-fotopages dengan meng-upload gambar seperti biasa

----------------------------


Terima kasih JuhaLens Studio kerana telah jadi orang pertama singgah dan
meninggalkan jejak (komen) untuk entry kali ini. Jom kita singgah di http://juhalens.fotopages.com/ pula


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mencari fotografer di saat akhir boleh membawa kepada kekesalan kerana mungkin fotografer telah penuh tempahan, maka kenangan terindah tidak dapat diabadikan. Oleh itu kepada yg inginkan khidmat fotografi jangan lengah2 lagi ..
hubungilah saya Meorjay di talian 012-6713876
atau emailkan request ke meorjay65@yahoo.com
dan boleh juga minta saya hubungi anda dengan memberikan nombor contact kat bawah ini.
Perlukan mak andam? Hubungi Ziela 017-2918278



Thursday, 6-Nov-2008 18:52 Email | Share | | Bookmark
Risya : Si Jantung Hati

 









Pada hari Selasa malam Rabu bersamaan 4 November 2008 saya telah ke Kota Perdana, Bandar Putra Permai untuk mengambil gambar si comel bernama Risya. Terima kasih buat Yan - MamaRisya & Izuan kerana telah memberi kepercayaan kepada saya untuk merakamkan gambar si jantung hati mereka Risya. Memang seronok melihat telatah Risya yang tak betah duduk diam. Sementara menunggu gambar siap sepenuhnya tatapilah gambar2 ini dulu ye Yan & Izuan

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------
--------------

Terima kasih Ed Sh kerana telah jadi orang pertama singgah dan meninggalkan jejak (komen) untuk entry kali ini. Jom kita singgah di http://pg11700.fotopages.com pula

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mencari fotografer di saat akhir boleh membawa kepada kekesalan kerana mungkin fotografer telah penuh tempahan, maka kenangan terindah tidak dapat diabadikan. Oleh itu kepada yg inginkan khidmat fotografi jangan lengah2 lagi ..
hubungilah saya Meorjay di talian 012-6713876
atau emailkan request ke meorjay65@yahoo.com
dan boleh juga minta saya hubungi anda dengan memberikan nombor contact kat bawah ini.
Perlukan mak andam? Hubungi Ziela 017-2918278



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net