[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 13-Apr-2009 10:35 Email | Share | | Bookmark
Ezwa & Erdey : Cinta Abadi

 







Salam semua
Pertama sekali abg meor ingin mengucapkan terima kasih kepada pasangan pengantin kerana telah memberi kepercayaan untuk mengabadikan detik bersejarah mereka dan kerana kesabaran mereka menanti album mereka siap (sekarang ini sedang dalam proses printing).
Seperti biasa, abg meor tak pandai nak berceloteh panjang. Hanya gambar2 di atas yang dapat bercerita. Jom layannnn


Wednesday, 8-Apr-2009 15:20 Email | Share | | Bookmark
Happy 6th Anniversary To Azue & Alim

 









Sambil buat kerja2 editing abg meor tak nak ketinggalan meng-upload gambar2 sekitar majlis anniversary Azue & Alim yg ke 6 yg telah berlangsung pada 4 april 2009. Taklah banyak sangat gambar yg abg meor shot malam tu. Terima kasih buat Azue kerana telah menjemput abg meor & family. Memang happening sungguh malam tu. Disamping dapat menjamu selera (makanan sedap2 belaka dan kenyang) abg meor bertuah dapat bertemu dengan sahabat fp / TKB yg telah pernah ditemui dan juga yg baru pertama kali bersua seperti Sitione, Mira, Ila dan lain2. Abg meor tak pandai sangat nak menulis panjang2, biarkan gambar2 kat atas ni yg bercerita. Jom layan



Friday, 3-Apr-2009 11:43 Email | Share | | Bookmark
Sutina & rafizal

 




Salam semua
Dalam bz2 ni pun abg meor tetap nak juga hapdet walaupun cuma 3 montaj ni je.
Jom layan

Pengantin : Sutina & Rafizal
Lokasi : SS1 Petaling Jaya
Andaman : Butik & Andaman Atika
019-3994155


Sunday, 22-Mar-2009 16:51 Email | Share | | Bookmark
Ina & Hamzah

 
 
 
View all 4 photos...





Salam semua
Kali ini abg meor upload gambar perkahwinan di antara Ina & Hamzah pula.
Kerana kesibukan yg belum reda abg meor buat simple editing saja untuk fotopages..
Terima kasih kepada pasangan pengantin yg begitu sporting dan memberi kerjasama yg sangat baik sekali.

Lokasi ; Sungai Kertas


Andaman : Tia Fira Collection, Selayang
Hp : Leni 012-2806574 & 016-2002039


Friday, 6-Mar-2009 19:20 Email | Share | | Bookmark
Norhazelah Love Alif

 






Pasangan Norhazelah & Alif sememangnya sangat sporting. Memori terindah mereka berdua diabadikan dalam suasana yg sangat mesra. Terima kasih Hazelah & Alif serta family yg telah melayan abg meor dengan baik sekali. Semoga kebahagiaan yg dikecapi akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Amin!


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net