[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Jun-2009 11:53 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Nasrul & Watie

Watie
Nasrul & Watie





Pada 7 jun yg lalu abg meor telah mengabadikan detik bersejarah pasangan pengantin Nasrul dan Watie.
Majlis mereka telah berlangsung di Dewan Serbaguna MBPJ, Taman Dato' Harun, PJ.
Terima kasih buat kedua pengantin kerana telah memberikan kerjasama yg sangat baik serta sporting. Begitu juga keluarga mereka. Abg meor happy sangat dapat memberikan perkhidmatan fotografi buat mereka. Sahabat baik abg meor Mamatt dan YaR-t juga turut sama membantu. Terima kasih daun keladi ye




Award First Commentor untuk entry Perkahwinan Nasrul & Watie ini jatuh kepada Kak HanAz Ishak kita. Tahniah! Dan terima kasih buat Kak HanAz. Selalulah singgah kat fp abg meor ni ye


Wednesday, 17-Jun-2009 18:50 Email | Share | | Bookmark
Yati Love Nahar Part 2

 







Salam semua. Sebenarnya abg meor masih dalam situasi bz. Apapun fp kena hapdet juga.
Terimalah serba sedikit gambar2 sambungan dari entry Yati Love Nahar. Layannn

Pakaian & Andaman : de' Aura Chantique_Bridal House




Dalam bz2 ni pun abg meor dapat award komentar pertama dari sahabat kita AZUERIENA. Cantik sekali award yg diberi. Abg meor suka sangat. Terima kasih Azue



Ini pula adalah hadiah dari abg meor sebagai tanda penghargaan buat Eayda - Littlestars kerana telah menjadi first commentor bagi entry Yati Love Nahar Part 2. Tahniah! dan terima kasih Eayda. Selalulah singgah kat fp abg meor ni ye


Wednesday, 10-Jun-2009 18:23 Email | Share | | Bookmark
Yati Love Nahar

 
 




Sekali lagi kita bersua. Oleh kerana agak bz di kala ini, terimalah gambar2 ini dulu sebagai permulaan untuk entry perkahwinan Yati & Nahar. Majlis perkahwinan pasangan romantik ini telah berlangsung di Teluk Intan pada 30 & 31 Mei 2009. Abg meor tak dapat nak mengambil gambar ketika padi sedang menguning kerana dua hari sebelum majlis perkahwinan Yati & Nahar padi telah dituai. Apapun abg meor tetap enjoy memberikan perkhidmatan fotografi buat pasangan ini.
Gambar2 seterusnya, tungguuuuuu

Pakaian & Andaman : de' Aura Chantique_Bridal House


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Award yg cantik ini dianugerahkan oleh sahabat kita semua Mira. Terima kasih yg tak terhingga kerana sudi beri award ini. Abg meor suka sangat. Jom kita singgah kat fp Mira. untuk melihat apakah cerita terbaru darinya




Bagi entry Yati Love Nahar ini Mr Amin kita telah menjadi first commentor. Tahniah! dan Terima kasih sahabatku! Sebagai tanda penghargaan dari abg meor, terimalah hadiah yang tak seberapa ini buat kenang-kenangan


Thursday, 4-Jun-2009 14:52 Email | Share | | Bookmark
Aina Zulaikha Si Manja

 







Salam sahabatku semua. Aina Zulaikha adalah anak kecil yang kini sudah semakin membesar pada usia 2 tahun 6 bulan. Semasa abg meor balik dari kerja, Aina sedang bermain2 di laman rumah, abg meor pula masa tu kebetulan ada membawa kamera. Apalagi, terus capai kamera dan mengambil beberapa keping gambar. Lihatlah aksi anak kecil yang menjadi kesayangan semua ini. Layan

Kamera Nikon D200, Lens Nikkor 50mm 1.8
Gambar di ambil pada apperture f2.2


------------------------------------------------------------------------------------------------------



Terima kasih banyak Azue kerana tak pernah jemu memberikan sokongan terhadap fp abg meor. Terimalah anugerah yg tak seumpamanya ini buat kenang-kenangan. Terima kasih sekali lagi

------------------------------------------------------------------------------------------------------


Alhamdulillah, abg meor bersyukur kerana masih tersenarai dalam 99 most popular fotopages.com.
Inilah statistik fp sepanjang seminggu. Terima kasih kapada semua samada yg abg meor kenal, mahupun yg belum kenal. Tanpa anda semua tak mungkin fp abg meor berada dalam kategori yg menjadi idaman abg meor selama ini. Terima kasih yg tak terhingga


Monday, 1-Jun-2009 18:11 Email | Share | | Bookmark
Pertunangan Elly & Rahman

 









Salam semua. Kali ini abg meor isi dada fp dengan gambar2 pertunangan Elly & Rahman pula.
Majlis mereka telah berlangsung di Jalan Teluk Sisek, Kuantan, Pahang pada 16 mei 2009. Abg meor tak pandai nak berceloteh panjang, cukuplah gambar2 di atas menceritakannya. Jom layan



Saja je nak berkongsi kegembiraan dengan sahabat semua. Abg meor telah bergelumang dalam fotopages ni selama lebih 3 tahun, tak pernah sekalipun tersenarai dalam 99 most popular Fotopages.com, hinggakan mengidam sangat nak tersenarai. Mungkin dah rezeki abg meor kali ini, tersenarai juga akhirnya fp abg meor dalam 99 most popular Fotopages.com http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4
Mungkin pada yang dah biasa tersenarai rasa biasa je. Tapi abg meor yg 1st time tersenarai ni tentulah rasa happy sangat. Itu semua adalah dengan bantuan sahabat semua, samada yang sering memberikan komen dan juga yang hanya skodeng tanpa memberi komen. Terima kasih sangat2




Tahniah! Dan terima kasih Mr Amin kerana telah berjaya menjadi tetamu yang terpantas meninggalkan komen untuk entry kali ini. Sebagai balasannya, abg meor hadiahkan editing yg tak seberapa ini untuk kenang-kenangan. Terima kasih banyak-banyak

------------


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net