[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 27-May-2008 05:47 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Sofia & Asmawi

 
 





Alahai..bz sekali akhir2 ini. Nak upload gambopun harapkan pc kat opis semata2. Permohonan nak masukkan streamix kat rumah entah apa problem agen yg mengendalikannya, dah lebih sebulan mohon tak juga dapat2 lagi.

Quote:
Tiada yg lebih indah dan menggembirakan apabila kita memberi khidmat fotografi selain dari penghargaan dan kepuasan pelanggan. Terima kasih Sofia. Seronok sungguh bekerja dengan Sofia dan Asmawi. Anda berdua memang best. Jika diizinkan Allah, kita akan jumpa lagi untuk urusan fotografi yg lain pula. InsyaAllah


Tuesday, 13-May-2008 07:45 Email | Share | | Bookmark
Pakej Fotografi - Custom Album

 





Di antara pakej fotografi yg saya tawarkan kepada customer adalah pakej custom album. Di atas adalah contoh custom album yg Nur Edayu & Zaid Affendi ambil. Sebenarnya customer beruntung mengambil pakej custom yg saya tawarkan kerana :


* Selain custom album, customer mendapat 1 sticky album beserta 100 kpg gambar bersaiz 4R
* Free beberapa kpg gambar bersaiz 8x12 (Saiz A4)
* Free 1 kpg gambar bersaiz 40x50 cm beserta frame
* Tiada had masa coverage
* Unlimited shots
* Gambar2 yg tidak di-print diberi sekali kpd customer dalam bentuk CD/DVD


Sesiapa yg inginkan khidmat saya, silalah berhubung dengan saya.

HP : 012-6713876 (Meorjay)
Email : meorjay65@yahoo.com



Tuesday, 6-May-2008 08:27 Email | Share | | Bookmark
Nur Edayu Love Zaid Affendi - Alor Setar

 
 








Saya telah mengabadikan gambar2 perkahwinan Nur Edayu dan Zaid Affendi di kedua2 majlis sebelah perempuan dan lelaki. Majlis sebelah Nur Edayu telah dijalankan di Seri Kembangan, Selangor dan majlis sebelah Zaid telah dijalankan di Alor Setar, Kedah. Sesungguhnya ia adalah kenangan yg amat manis sepanjangan saya memberikan khidmat. Kedua2 pengantin begitu sporting, terlalu baik. Begitu juga keluarga kedua2nya. Terima kasih yg tidak terhingga saya ucapkan.

Lokasi pengambaran :
1) Rumah keluarga Nur Edayu, Seri Kembangan, Selangor
2) Kompleks Belia Dewan Bandaraya, Cheras
3) Putrajaya
4) Alor Setar, Kedah





Monday, 21-Apr-2008 10:14 Email | Share | | Bookmark
T Gathering di ZOO NEGARA

 
 
 
View all 5 photos...










Seperti yg dirancang, pada 19 april 2008 beberapa fotografer telah bertemu di zoo negara.
Mereka terdiri dari :
Meor
Mamatt
YaRt
Yatie & Suami
Lalatz
Ajiz
Amran
Vee & Erry
Shiemz & Suami
Jana
Zeera
Atoie
Raja Kantau
Fiq
Faiz
Ecah
Dan beberapa orang lagi yg turut bersama (Anak2 dan kawan2)

Quote:

This is another of those Linky Love game where you only have to tag 10 person in one post but still there is no actual limit (you can tag more if you want!). Once tagged, you have to copy paste the link in this post, and make them grow!

Do not delete any of the links and be honest to yourself!

************************************************************

Tag dari Tie ~ Ibu Wawa Anis
Saya telah memilih 10 orang yang berpotensi dalam memajukan industri masakan... .Ini cabaran okey, sila masak dengan menggunakan bunga kantan sebagai salah satu bahan.

1. Zura-mommy Irdina&Arissa
2. Watie-mama Mya
3. Ashanida-mama adriana
4. Sitione-mommy daniel*adelina
5. Fiza-Ibunajwanadia
6. Zana-Mama Batrice
7. Iza-Mama haikal
8. Maya-Mama Zafirah
9. Amir+Linda-Bb Ghazi
10. Meorjay - Ni nak suh wedding f'graper berjinak2 dalam arena masakan plak





Now is my turn to share this Bunga Kantan with my friends. Ramai sebenarnya yg nak di tag
tapi ini saja yang dapat saya pilih secara rawak. (Cabut undi )

01. shiemz
02. alisya muhamad (syamuhd)
03. nurul
04. szyurina
05. zeera
06. maya amir
07. mummy sofie
08. yaR-t
09. vee
10. yatie


Tuesday, 8-Apr-2008 08:56 Email | Share | | Bookmark
Nur Edayu Love Zaid Affendi Pt 3

 
 
 
View all 4 photos...




Rasanya cukuplah setakat ini saja gambar2 perkahwinan Nur Edayu dan Zain Affendi saya upload kerana sudah masuk pt 3. Semoga Nur Edayu dan Zaid Affendi happy selalu. Anda berdua dan famili cukup baik serta sporting. Terima kasih banyak

T Gathering di ZOO NEGARA pada 19/04/08 (SABTU nie) jam 10.30 am - 4.30 pm

List Korum :-
Meor
Mamatt
YaRt
Yatie
Heiry
Lalatz
Ajiz
Vee
Erry
Shiemz
Jana
Zeera
Atoie
Zain Zubir - Confirm kemudian
Ecah - * Confirm kemudian
Fiq - * Confirm kemudian
FarEast - * Confirm kemudian

Berkumpul di depan Zoo Negara pada jam 10.30 - 11.00 pagi.
Kepada yg lain yg ingin turut sama sangat dialu-alukan. Bolehlah contact saya Meor : 012-6713876 atau bagitahu je nak join di ruangan komen tu

Tiket :
Dewasa RM 15
Bebudak RM 6

Sahabat kita Lalatz pula dengan bermurah hati offer :

Promosi istimewa buat yang join gathering ke ZOO sabtu nie.....saya kasi percuma DVD kerawang (harga asal RM25) saya kepada ahli2 korum.....

sila bawak le pendrive atau hardisk external lebih dari 2 GB......copy terus dari laptop saya...



[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net